Kono toki, yume jyanai

Jamen hej.
Efter att ha varit lite apatisk i helgen blev jag förkyld i tisdags och stannade hemma igår. Funderar även på att göra det idag, men jag har fortfarande 45 minuter på mig att vela. Jag känner mig piggare, men orkar ändå inte tänka, och idag har vi ANINGEN UTMANANDE läraren och jag orkar inteeee.
Jag måste säga att mina kompisar är gulligaste nånsin dock. Speciellt Maria som ringde och erbjöd sig att laga mat åt mig eller vadsomhelst om det blev illa. Haww <3 Eller right, Joel erbjöd nåt liknande också haha awz <3

Ok. jag sjukanmälde mig nu (vilket jag inte gjorde igår för jag somnade <3). OK, serious resting awaits.

fresas con leche

Hur... hur blev jag The Smart Kid? D8 Omg, de måste driva med mig eller nåt. Och ugh, påminn mig om att inte säga allt jag kan göra, det slutar med att jag verkar skrytig och jag kan inte hantera den plötsliga uppmärksamheten. Augh. Aja. De vet nog att jag är en loser iallafall. :|b

Idag är jag cptrött i allmänhet och det verkar som att det är små jordbävningar hela tiden. Och, mina grannar är störiga. Augh. Och! Joel är tillbaka i Japan igen?! I hope ;A;

Sova sova sovasäng säng säng.

Bye!

When you grow up, when you grow up

Örrghh. Jaa. Jag klarade nivå 7 till 6 kanji-provet! Först stog mitt namn inte på listan, men sen upplyste en lärare mig om att det hade blivit ett misstag, haha. Woo! Ny klass! Ny lärare! Jag har Kioku med mig också, så det blir nog kalas.

Mjaa, i övrigt så blev jag ett "na" subjektiv idag, haha. Insike jokes är ganska populära i klassen och nu har min språk-nördighet fått mig klassificerad som utomjording. </3. Jag visste väl att jag inte skulle ha gått till skolan idag, haha.

Men åååh! Jag insåg att Ninja Turtles the Next Mutation (a.k.a THE UNFULFILLED PART OF MY CHILDHOOD) finns på youtube och jag började kolla igår. Omg. Det är så cheesy och fail och omg. I luv it <3 Plus att jag håller på att kolla på Sailor Moon avsnitt som jag bara läst om. Awesomesauce.

Nu är jag trött.

Bye!

Walk this way

O right, blogga varje dag var det ja. Idag hade vi sista lektionen med Nagai-sensei eftersom våran klass slås ihop med en annan nästa vecka. :(. Do not like, do not want! Plus att vi får nya lärare då, och det kan ju sluta bra eller dåligt. Aja. Vi får se.

Sen efter skolan åkte jag och Maria och åt munkar i Akihabaraaa. Sen gick vi och köpte kamerafodral och shady manga.

Idag är det även awesome tv-dag, yeah!

Bye!

LIFE IS A BITCH WHEN YOU GROW UP

AaAAaaokejjj. Jag pratade ju om biljetter till The Concert of My Dreams till ett normalt pris, right? WELL, DE SÅLDE SLUT EFTER 30 MINUTER OCH JAG VAR FRAMME EFTER EN TIMME. SUX TO BE ME, YEAH YEAH YEAH. Japan håller sin tradition att bestula mig från saker jag verkligen vill. :(

Nä, men jag hade en känsla av att det skulle slå snett. Suck. Aja, jag får spara ihop till de där 70 000yen:en när det är dags för Tokyo Dome konserterna i December. Jag glömmer Kokuritsu och all dess awesome nu. :/

Jag måste säga att konbini damerna var väldigt awesome och tålmodiga med min begränsade japanska och vanliga retardation dock, hahaha. En gav mig tillochmed tips att gå och kolla på auktioner på internet etc haha <3 Det kommer bli väldigt lol när jag handlar där från och med nu.

För övrigt lekte jag lite med Maria (från Spanien) igår! Vi gick omkring i hettan och letade saker och försökte komma in till ett tempel, men. Vi åt crap-mat också. <3 Jag har lovat att gå och äta donuts i Akihabara med henne imorrn också haha.

Jag saknar Joel btw. :(

Bye!

sandowichi

Idag blev det lekande på Ji Songs izakaya igen. Maten var till större delen lika som förra gången plus minus några saker (jag smakade på Sashimi för första gången. Rå fisk uääää), och med fler människor. Och minus Angelo, det gjorde mig lite sadfaced. Men iallafall! Det var kul! Och bara en person blev riktigt full, men det var bara kul hahaha. Åh, plus att vi lekte en ganska elak lek med wasabi-ätande som straff till förloraren. Jag förlorade en gång, men... jag gillar wasabi, så. 8D

Yessman! Imorrn ska jag fösöka få biljetter till The Concert of My Dreams till ett pris som inte kräver att jag svälter resten av månaden! Jag trodde inte det var möjligt omg min lycka. Men med min tur kommer jag väl så betala utan att få nån biljett, augh. Aja! Vi får se imorrn!

Bye!

Nice air!

Igår var en rätt kul dag! Jag och några klasskamrater (tjejer då) diskuterade japanska kändisar med läraren och roliga saker kom fram, haha.

Sen efer skolan var vi en grupp som gick och åt Ramen på ett ställe i närheten. Very tasty men också väldigt salt. :|

Idaaag ska jag skolka från kanji lektionen för jag är så sjukt trött av någon anledning, och eftersom det bara är repetition av kanji jag redan kan, plus att läraren är lite KY (Kuuki Yomenai = kan inte läsa av the mood) känns bara meningslöstatt gå på den. Moraliskt sett borde jag ju gå för närvaroms skull, men jag har bra närvaro redan, och jag har redan missat chansen att få 100% närvaros priset så, eh.

Sovaaa.
Bye!

Otousan!

Jaru, igår var kul! Efter skolan gick jag med några klasskamrater och åt Tenpura (ris och friterade saker; mest räkor och pumpa plus nåt jag inte kunde identifiera), och sen efter att några måsta åka hem gick vi på Starbucks. Jag pratade rätt mycket med Kiouku the Married Taiwan Dude, och vi kom fram till att vi har samma awesome film smak. Eller ja, han gillar Jim Carrey men det är en parentes.


Lol, det var även en jordbävning klockan fem på morgonen igår. Funzie funz.

Bye!

"You could become a spy!"

Haha, åh idag. Självaste skoldagen har inte varit så speciell, med undantag från att jag inte var helt akward när läraren attackerade mig med frågor. Plus att han en gång typ "oho, bra uttal!" ....fast jag är inte helt hundra på om det var sarkasm eller inte hahaha. Det var kul iallafall!

Men! På tåget på väg hem! Jag och en italiensk klasskompis (från kanji-klassen dock) stog och höll i handtagen, och så blev plötsligt platsen framför oss ledig. Det råkade också vara så att en utlänning vi inte kände stog bredvid och var typ "varsågod!". Men innan nån av oss hann sätta oss sprang ett barn dit och attack-satte sig. XD Mamman kom och var typ ack, vad gör du! Men då erbjöd den andra utlänningen och italienaren henne att sätta sig också hon hon bad om ursäkt i vanlig ordning och satte sig. Barnet var typ jättesocialt och ba ":DD" hela tiden. Mamman bad om ursäkt ganska ofta, lol. Precis då måsta italienaren gå av, så det blev lite akward. Men den andra utlänningen lyckades ta befälet när jag misslyckades (jag hörde inte vad barnet sa orz, fail), och mamman började prata med oss. De gick dock av några stationer senare, men det är nu det roliga börjar lol.
Jag och den andra utlänningen fortsatte prata och det kom fram att han var från USA och att han bott här i 10 år och att han är gift med en japan. Och sen var det bara blabla vad jobbar du med/pluggar du och så vidare tills jag måsta gå av. Damnit, jag ville prata längre, han var kul. :( En äkta sån där småsnarky men ändå lättsam amerikan. Damnit, jag har saknat det. ;___; Nicholeee. Den enda just nu som är i närheten av det är Kioku the Married Taiwan Dude, men det är inte riktigt samma sak.
Åh, men ja, det stod en gubbe framför oss och typ lyssnade/erbjöd den andra utlänningen en sittplats och när han skulle gå av sa han typ "tack för att jag fick lyssna! :D" Lol aw, alla är inte rasister trots allt.

Mjaaa. Awesome TV-kväll idag! Yeee!

Bye!

Might as well JUMP!

Okej, hej, mer propert inlägg. Den här bloggen ska vara min dagliga uppdatering om vad som händer i japanska Japan så min syster slipper gå till min lite mer skandalösa "blogg". Yes.
 
Igår åkte jag till Yokohama och... well, hade kul och kollade på spännande stora byggnader och åkte ett äckligt stort pariserhjul. Jag skulle ha åkt en bergochdalbana också, men jag bangade i sista minuten, haha. Fast det var GROTESKT varmt hela tiden så jag blev trött och grumpy efter ett tag. Att vi måsta gå 5 miljoner meter till China Town gjorde inte saken bättre. Men well, kinesiska saker! Spännande! Och ett tempel som var quite pretty, yes.

Idag vaknade jag och har gjort i princip ingenting. En av mina klasskamrater kom förbi två gånger och lånade internet så lol, lite socialisering iallafall? Och well, det var en jordbävning för nån timme sen. Det var ganska läskigt faktiskt. :/ Jag boooorde göra läxan vi fick i fredags men eh, effort.

Bye!

First magic

Provinlägg! Hejhejhejhej.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0