banan

LÄGENHET: FIXXXXXADDD! 30 minuters gångväg från skolan, 54 000yen i hyra, OCH jag "får" på köpet mikro, säng, PLATTSKÄRMS-TV, tvättmaskin, kylskåp, bord och matta. Jag behöver inte betala nån extra försäkring och det är inga andra kostnader jag behöver bekymra mig om. 

KAP ELLER VAD?????????????? HUR HAR JAG SÅN TUR????????
Den är säkert hemsökt eller nåt, det här är lite för bra. MEN IALLAFALL, WHEEEE!


Även så var hon som visade mig lägenheter hur mysig som helst och sa hela tiden att europa verkar så häftigt och att hon vill åka dit nån dag. Vi kom även fram till att vi gillar samma band, hahaha.


Igår var det också en slags festival på skolan jag skulle ha varit på, men jag försov mig och kom dit en timme innan det slutade, helt död. Hehe. Disciplin, disciplin överallt! Håll den putsad och ren. /Överste Hati
Efteråt gick jag och åt med några klasskompisar vilket var mycket trevligt.

Tidigare i veckan var även hela klassen på all you can eat buffé då en klasskamrat slutar lite tidigare än oss övriga, så vi hade ett farväl-svull. De hade en choklad-fontän, vilket var spännande.

På tal om svull så har jag varit så sjukt utsvulten den senaste veckan. Jag har ätit lika half-assedly som vanligt, så what's the deal? Jag tror det har gått över nu, men yikes, strange times.

Oui.

RSS 2.0