damare! ore wo miro!


Såhär såg jag ut på the Entrance Ceremony! Nya fina fancy kläder mhåhåhå


Och såhär ser min nya ryggsäck ut! Tanten jag köpte den av sa att den typen av ryggsäck är jätteinne just nu. Min plan att vara svår och tvär har ännu en gång misslyckats!


Livet rullar på! Jag har haft nån slags konstant kris eftersom jag känner mig som en dum utlänning hela tiden, men jag har bestämt mig för att sluta tänka så nu. Iochförsig har det varit till min fördel på "acting" lektionerna, så jag kan ju göra det till min gimmick, höhö.
Men ja! Mina klasskamrater/teammates är jäääätttegulliga dock. Jag är mest kompis med en tjej som heter Mizuka och som är lite sådär tomboy-aktig och gillar sporter och dramaserier. Hon är från ett ställe som heter Niigata som har ungefär lika mycket snö som Sverige, så hon shares my pain.
Sen har vi Mitsuko ("Mikko") som är blåhårig och helt adorable på ett oförklarligt sätt. Och så har vi Andou ("Ann-chan") som garanterat är gay och är jättesöt och lite awkward.
En annan nämnvärd klasskamrat är en kille som heter Saruhashi ("Saru-chan"; notera dock att "saru" betyder apa) som hälsar mig med "YO"/"HEY" och slänger random konstiga engelska fraser till mig. Igår när han blev surprised över att "Susanna" var mitt förnamn (på lektionerna ropar de upp alla på efternamnen. Alla utom mig vill säga) och sa aha, så då är ditt fullständiga namn Susanna Rodriguez Andersson?? Dog så hårt. 
Sen lattjar jag omkring med en tjej från ett annat team som heter Juri.



Vi har även kommit fram till vilken typ av film vi ska spela in nu, och det är en historia om en kille som råkar orsaka en bilolycka så hans kompis dör, och han skyller på sig själv och begår tillslut självmord. Åh japaner!


Nu har jag dock en veckas ledighet eftersom "Golden Week" har börjat! Jag har av någon anledning jättttemycket att göra ändå.

Åh just, nån sa att man helst ska kolla på 100 filmer per år om man är serious about filmmaking, vilket är helt fel sak att säga i min närvaro, för jag tar det som en utmaning för jag har tvångstankar. Så. Jag håller på att kolla på filmer för fullt och har hittills kollat på... 17. Yeaaahh! Jag marathonar South Park på sidan om också av mystiska anledningar.

RSS 2.0