Weiheihooo

Goddag bloggen, jag beder om ursäkt för att jag inte skrivit i dig på ett par månader, men du förstår, jag är lat. Och jag är på tok för lat för att återberätta de senaste månaderna. Visserligen kommer jag inte ihåg nåt av de senaste månaderna, så what to do.


Moving on!


Idag träffade jag en tjej som heter Nana (introducerad av Luci) som håller på med ett graduation project där hon frågar utlänningar varför de valde att stanna i Japan efter jordbävningen, och sen tar ett kort på dom. Jag är nu en av dom. Hon var jettesnel och av det lilla jag såg av hennes bilder verkar hon bra.



I lördags hjälpte jag ovannämnde Luci med att spela in en kortfilm. Jag har även en roll i den (som drug-addict hahaha) men de scenerna jag är med i ska spelas in nästa vecka. Var spännande iochmed att vi var i Shinjuku, där man egentligen inte får filma, haha. Inget hände dock tack och lov!

I söndags var det dags för Japanese Language Profiency Test som jag pluggade sammanlagt en timme för, och möjligen flunked. Men aja, vi får se när resultatet kommer i februari!
Sen åkte jag till Mayu och Chris och hade nabe-party med dom och några av deras kompisar. Jättekul! Dock missade jag sista tåget och måsta sova över där haha. Känner mig lite skyldig eftersom jag måsta upp 9 nästa morgon för att komma i tid till team-inspelningen. Dock var det bara jag som var i tid av ALLA, så då blev jag lite pissed. Samt att jag egentligen inte har nåt att göra, så det kändes bara meningslöst att vara där. Aja.

Sen träffade jag min buddypal Shinpei som behövde en assistent för en reklamfilm en andraårselev ska spela in, och jag sa I'll do it man! Så det ska la bli kul.

Sen ska alla props-major-kidz börja med nåt som heter OOBJ, så jag kommer ha noll fritid. Funderar på att säga att jag inte har tid haha.


I övriga nyheter är det skitkallt och jag är besatt av anman ("red bean paste bun" tror jag det engelska namnet är, vänligen se google för mer information). Och jag har completed mitt pointless 100 filmer i år mission! Whee för mig, jag ska klappa migsjälv på ryggen och kontemplera mina prioriteringar.


Jaa, nu har jag inget mer. Här är en bild på en sea lemon.


(hittad; http://animalblog.me/post/13799308338/sea-lemon-by-jalbersmead )

RSS 2.0