gyoza

Allright Stop.

Picture time!


"Mickey's deranged cousin"/Panda-Musse-mössa-jag framför Askungens slott.


Skönheten och Odjuret på nattparaden. Kunde bara använda min mörkerskygga telefon för kort då min kamera dött.


I regret nothing, om nom nom


Rina-senpai i ett cykelgarage. Det var typ smockfullt med cyklar ända bort till öppningen man barely kan se där i horisonten.


Jag med smink och fylliga lockar gjord av Hanan-senpai, samt Hanan-senpai herself



Våren har kommit!! Tror jag! Det känns som så i luften iallafall. Vilket också innebär att jag kommer måste vara uttorkad och vara konstant trött, men nu ska vi inte vara negativ här. Vår, wheee!

Även! Att en tjej på skolan jag går på nu ska börja på skolan jag ska börja på! !!!! Vi typ ger varandra finger-pointing movements och ba YEAHHHYYY!! när vi ser varandra, så this seems promising. Hon går i klassen över mig om jag inte minns fel.

Jag köpte även en ny jacka för en månad sen och den är crap. Jag har måstat sy fast knappar två gånger redan, och för nån dag sen ramlade två andra av. Och jag är lat och orkar bara inte sy fast dom igen, så nu går jag omkring och ser ut som en hobo. Tack, crap-jacka!

Och eftersom jag är motsatsen till en flitig student så har jag en massa uppsatser att skriva. Jag skrev dock klart en igår där jag skulle beskriva hur det var att vara Askungens slott i Disneyland.

Speaking of uppsatser så är det det jag bör göra nu.

köttbullar


Ritad af Takuya dé la Tokushima.


Mycket absent I have been! Mycket beroende på att jag är så trött och lat och att luften är så torr här att jag bara vill dö i min säng när jag kommer hem. Och dricka te.
Nu har jag fått lite energikick iochmed att jag MÅSTE få en hel massa gjort så att jag kan enter that school jag blev antagen till. Visum-stuff, CSN-skit, annat smått och gott, som naturligtvis overlapp eachother så jag måste vänta på saker. Do I make sense? Aja.

Jag har haft kul också iallafall! Veckan med Nichole var funzies (DISNEYLAND!!!!!!!!!!!!!!) och sen har jag lekt med Rina-senpai vilket alltid är kul, samt lekt med Takuya igen eftersom han kommit till Tokyo. Och jag var på yakiniku med några klasskamrater och jag älskar yakiniku med hela mitt hjärrttaaa. Och! Jag var på bio igår! En film jag har sett fram emot sen 2009 och it did not dissapoint!


Men, jag ska härma min syster lite och skriva en lista jag saknar med Sverige/Starkt Ogillar med Japan;

- REN FRÄSCH LUFT
- RIKTIGT MAT LAGAD AV MAMMA
- RIKTIGT GODIS OCH RIKTIG CHOKLAD. Pinsamt nog har jag vant mig vid chokladen här, men jag rör inte de där äckliga kexgrejerna de kallar snacks.
- Att kunna hitta det man letar efter (JAPAN, VARFÖR)
- Träd och natur och vilda djur. Hästskit.
- Att kunna gå på gatan utan vara paranoid över att en cykel ska köra på en
- Att vara fri från folk som inte märker när de daskar sin väskjävel från helvetet i mitt arsel på tåget
- CYKLAR VARS BROMS INTE FÖRSTÖR MIN TRUMMHINNA
- Att kunna använda mitt kreditkort i affärer och restauranger.

That's it for now!

Åh, by the way så kommer jag kanske få en TV!! Lyckan!

RSS 2.0