zu~tto kono mama

Uääää varför glömmer jag alltid vilka soul suckers lov är? Seriöst. Jag gör ingenting. Och jag vill inte göra nånting. Ugghhh. Jag vill inte ens gå ut och kolla på den japanska naturen som jag var så pepp på för några dagar sen, haha.

Aja! Ganska upp yeah! Eller lol, oh right, jag, Maria och Joel var i Shinjuku i söndags och försökte hitta skor och kläder åt Maria. En tröja blev det bara dock, men det var skojigt!
Jag hade även en ganska givande konversation med Mr. Johannes igår, så. XD Plus att jag uppdaterade dA och fick en watch av en super awesome person.

Lol, min apati, jag förstår inte. Det är bergis höst-depressionen som kommit. D:

Aja. Bye!

三國戀

En rolig sak jag har märkt; jag fattar faktiskt vad försäljare/räknings-påminnare säger nu även om de säger typ 5 miljoner ord i sekunden och i Super Artig grammatik. Inte allt liksom, men jag HÄNGER MED. Framsteg!! :'D Nu är jag sporrad att plugga trots att jag har lov.

Uhh, ja, lovet. I onsdags lekte jag med Joel för första gången på hundra år och det var hur kul och cp som helst. Känns som om jag behövt det här väldigt länge. <3 Vi gick på McDonald's, gick på karaoke, gick till Yoshinoya (mat-ställe) och sen till Book-Off där det var meningen att vi skulle köpa tv-spel, men då utbudet inte var så givande köpte vi varsin film för 500 yen. Sen gick vi till Joel och försökte kolla på Joels film, men öh, gav upp. XD

Och igår hängde jag med Maria igen som var deppig över att hon inte fick jobbet hon blivit lovad. Wtf, cp-ställe liksom. Men aja, hon blev gladare efter ett tag när vi virrat omkring i Ikebukuro och försökt hitta ett tempel (under min ledning förståss XD). Sen när vi upptäckt att vi gått åt fel håll och var på rätt kurs igen sprang vi på en brand, lol. Vi stog och tittade på när brandmännen försökte släcka den ett tag (det var på högsta våningen på en skithög byggnad btw 8|) och gick sen vidare till templet. Det var ett very pretty tempel, haha. Bilder kommer nog inom en snar framtid, kanske möjligen. Uhh, sen gick vi omkring och undersökte vart några vägar ledde.

Idag degar jag bara. <3
Bye!


The spiderman


Ibland har jag väldigt givande konversationer.

Ja! Yana åkte hem till Ukraina i söndags. På lördagen åkte Yana, Maria och jag till Asakusa och handlade souvenirer. Sen var jag mesig och åkte hem och vilade medans de åkte till Ikebukuro och lekte med Marias japanska kompis. Sen vid... 8 tiden kom Yana hit och typ hängde tills jag somnade, lol. Ungefär klockan fem på morgonen måsta hon kliva upp för att komma i tid till flygplatsen. Jag hjälpte henne att bära bagaget till tågstationen och sa farväl. :( Weep. det kommer bli tomt utan henne i skolan. Och jag kommer sakna hennes random låna-internet-besök, haha.

Idag åkte jag och Maria till Harajuku och kollade efter höst-kläder åt henne. Hon köpte lite grejer, men var bara halvnöjd. XD Men oh well, vi ska väl åka fler gånger.

Yess! Bye!

Du lär mig och jag lär dig

JAG KLARADE MIG!!!! Oh fuck yeah, nu kan jag äntligen pusta ut. Jag var tydligen fjärde bästa också, vilket läraren basunerade ut i stor överraskning. XD Hahaha, verkar jag så dum under lektionerna? Fast tydligen inte eftersom mina betyg i allmänhet blivit högre. Så konstigt hahaha.

Och mah, folk skulle till Ji Songs izakaya efteråt, men jag kunde inte gå för jag är fattig. :( Koreanen jag haft awesome ansiktuttrycksutbyten med på senaste tiden vart besviken, hahaha. Men aja, jag gick på McDonald's med Wong istället, lulz.

Och, en sak jag glömde nämna om igår! Den jätteawesome:a läraren jag hade 2007 kom ihåg mig!! <3 Kanske han kommer ihåg ialla idk, det var bara väldigt awesome. :D

Alltså damnit, jag vill ha remakerna av Pokémon Guld och Silver. Hrrrnnnnn aja jag har inga pengar ändå.

Bye!

NAMIDA, TOMARANAI

Så, idag får vi veta resultatet på provet som jag inte klarade, ahaha.
Och, nu är jag pank på riktigt! Awesome, precis vad jag behöver inför det tre veckor långa lovet.
Plus att jag typ var idiot på internet. Inte för att jag tror att personen jag idiotade mig på brydde sig speciellt, men ughh, pinsamt för mig. Jag ska hålla tyst när jag är för excited från och med nu aaah.

JAG ÄR SÅ LYCKLIG JUST NU MÄRKS DET
AHAHAHAHAHA

*SELFPUNCH*

from faraway we come, from Nevada we come

SLUTPROV ÖVER, WÄ, JAG KLARADE MIG BERGIS INTE WÄÄ

Men aja, det är över iallafall. :DD Och efter det gick jag, Wong, Maria och Yana på karaoke, lol. Jag har hittat en låt jag kan sjunga som regular nu!!



Seriöst, jag är kickass på den här låten! Yess. Wong var för övrigt asbra på att sjunga omfg, min avundsjuka.

Sen på kvällen kom Yana över och lånade internet och vi satt kanske och pratade helt random i en timme, haha. Wää, jag kommer sakna det. :'(

Haha, och dagen före provet bjöd Kioku med mig att plugga på Starbucks. Vi åt middag med två av hans kompisar på en biljettautomats restaurang först dock, haha. Sen på Starbucks träffade vi några av hans bekanta/en av Ji Songs kompisar och pluggade med dom, plus Javier som kom senare. Dang vad mycket namn det blev helt plötsligt, haha. Vi pluggade iallafall 4 timmar, uahaa. Har jag någonsing pluggat så länge i streck? Jag kommer inte ihåg det iallafall ugh. Blev en erfarenhet iallafall! Jag somnade typ precis efter jag kom hem, haha. Jag fick höra sen att Kioku hade pluggat till 3 på morgonen och sen åkt till Starbucks igen på morgonen och pluggat mer.
S-seriöst liksom. Jag fattar varför han är så bra nu men omg.

Bye!

chippu choppu!

Jaha ja, hur var det med det där slutprovet nurå, aghghrhhkjhjhg. AJA, jag har imorrn på mig också! Kanske jag skolkar från kanji lektionen för att plugga tillochmed tihi. Nej, så ful ska vi inte vara. Men.

Helt nödvändigt inlägg, jag vet.

The fact that we met is a miracle

Öh, så jag har lagt in bilderna nu, men vet inte om jag orkar ladda upp dem. De är bergis för stora för att laddas upp som de är också omg mina problem, så grava de är.

Men! Igår var jag på karaoke med Joel, Maria och... Letizia? Jag glömmer alltid hennes namn haha, men aja. Jag gruvade mig mindre än vanligt, men vart fortfarande nervös precis innan. Ugh. Alltså, jag har kommit över att jag inte kan sjunga, det som är pinsamt är bara att min röst är SÅ tyst/låg. Liksom. Varenda gång jag skulle sjunga själv var det typ bara musiken som hördes aaahhh röst-övningar here I come. Men aja, det var skitkul iallafall! Jag sjöng diverse Arashi-låtar med Letizia (som var ASBRA på att sjunga) och övriga låtar jag kunde med Maria och Joel, så det var super funz! Jag tror jag ska hitta några regular-songs att öva in, lol.

Sen efter det följde jag och Maria med Joel och hängde/var på en bar med Joels japanska kompis Yusuke. Han var jätterolig!

Aaah. Och haha, än en gång visade Maria vilken sjukt snäll och rolig person hon är. Seriöst, jag tror hon kan vara världens snällaste.

Bye!

I'll love you more tommorrow than I did today

Jah! Klassresa!! Var skitkul, även om det blev en del illamående pga tidig uppstigning, inget kaffe och dålig luft i bussen. Jag typ somnade varje gång vi satte oss i den, seriöst hahaha. Bättre rapportering kommer senare då jag installerat grejer till MIN NYA KAMERA.
I övrigt var jag så trött att jag somnade 9 igår och vaknade... 8.30. 12 timmar ungefär. Och jag är fortfarande trött. YEAH! Aja, jag ska inte göra nåt idag, så jag får väl sova/vila efter skolan. Idag ska vi skriva uppsatser och förbereda inför slutprovet nästa vecka. Augh. Jag borde plugga.

Oh well! Bye!

I'm the scatman

Oj, jag sket visst i att skriva på ett tag. Men aja, jag har bara varit sjuk och angstface, så inte så mycket att berätta.
Eller well, på fredagen förra veckan följde jag med Maria hem och hon lagade tortilla åt mig <3 Väldigt gott faktiskt! Sen pratade vi om typ allt och inget tills jag måsta åka hem. 

Sen på söndagen åkte jag till Odaiba med Maria, Yana och Marias roomshare (en lagomt spazz japansk kille) Det var mitt under förberedelsen för en tyfon, så öh, haha vädret hade ju kunnat vart bättre. Men det var skitkul! Vi nördade omkring och tittade på olika utställningar och sånt.

Sen idag så kom Maria med en kamera som the roomshare sagt att han skulle ge till mig. ....JAG TRODDE HAN SKOJADE WTH LIKSOM. M-men aja, nu har jag en kamera! Jag måste tacka honom och försöka ge honom pengar sen, seriöst. EN KAMERA.
Haha, och även idag så träffade jag ett till Johnny's fan! Hon hade varit statist i en drama och allt omfg. Jag ska försöka att hinta senare att jag har livejournal eller nåt, haha.

Ja. På torsdag ska vi på klassresa till mt Fujis fem sjöar, haha. Kan bli kul, kan bli en katastrof, we'll see.

Nu ska jag titta på en rörande japansk drama och äta spaghetti.

Bye!

RSS 2.0